Omkring os

CityClean - Din Garanti For Kvalitet

CityCleans navn er din garanti for professionel rengøring af høj kvalitet.

CityClean er en ny rengøringsvirksomhed, der ønsker at tilføje et frisk pust på markedet inden for rengøring. Vi vil altid sætte kundens individuelle behov i fokus. Derfor leverer vi skræddersyede rengøringsløsninger til både private og virksomheder. Vi ønsker at være en nærmest usynlig del af din hverdag, hvor vores rolle er at fjerne bekymringer om rengøringen af dit hjem eller din virksomhed.

Vores værdigrundlag bygger på den personlige service af høj kvalitet. Vi tilpasser vores metoder og tidspunkter for rengøring, så de passer til dig. Alle opgaver, store som små, bliver taget seriøst. Det udmønter sig i grundig og professionel rengøring, der er udført af pålidelige personer, der tror på og overholder CityCleans værdier.

CityClean har desuden stort fokus på den miljørigtige rengøring. Det har vi, fordi vi mener, at rengøringen skal gøre dit hjem eller din virksomhed til et sundt og friskt sted at være. Der er ikke rigtig rent, hvis du bliver syg af kemikalierne brugt til rengøringen. Derfor bruger vi udelukkende miljøvenlige produkter. På den måde garanterer vi både dine og vores medarbejderes sundhed.

En rengøringsaftale med CityClean fjerner dine bekymringer om skidt, støv og farlige kemikalier. Du gør både sig selv og miljøet en tjeneste, når du vælger os til at varetage dine rengøringsbehov. Læn dig trygt tilbage og nyd dine sunde, friske og rene omgivelser.

Hvis du har yderligere spørgsmål om CityCleans metoder og værdier, så kontakt os gerne.